Wat is een Course end slide en wanneer wordt deze getoond?

Er zijn drie dia's in een cursus die standaard worden gemaakt als er een nieuwe cursus wordt gemaakt:

2. Landingspagina
2. Inleiding
Cursus einde dia

Terwijl de eerste twee gemakkelijk op te zetten zijn, kan de Eindschuif van de Cursus een lastige zijn. De Course end slide bestaat uit twee delen;

Een dia wanneer een deelnemer de Cursus passeert
Een dia wanneer een deelnemer de Cursus niet haalt.

Wanneer verschijnt de Course end slide?

Afhankelijk van het feit of een deelnemer een cursus passeert of niet, wordt één van deze dia's aan het eind getoond. Echter, de dia wanneer iemand zakt voor een Cursus wordt alleen getoond als er een Examen is toegevoegd aan een Cursus. Dit is ook de manier om te voorkomen dat een gebruiker een Cursus afmaakt als hij niet slaagt voor het Examen.

Om de mislukte Cursuspagina te laten verschijnen, moet je het volgende doen:

Creëer zowel je geslaagd als mislukte Course end slides
Voeg een bestaand examen toe aan je cursus
Voer de minimumscore in die nodig is om het examen te halen (in percentages)
Voer het maximum aantal pogingen in dat een deelnemer moet doen om te slagen voor het examen

Alleen door aan al deze eisen te voldoen, zal de mislukte Course end slide verschijnen wanneer een gebruiker niet binnen alle gegeven pogingen geslaagd is voor het examen. De instellingen kunnen er zo uitzien: