Dit artikel is ook beschikbaar in:
Dit artikel is vertaald met behulp van machinevertaling. Hierin zijn mogelijk foutieve of vreemde vertalingen aanwezig. Vooralsnog denken we dat het waardevol is om dit hulpartikel in jouw moedertaal te kunnen lezen. Laat ons onderaan het artikel weten of het artikel nuttig was en of je nog andere feedback voor ons hebt.

Blijft je inhoud in je account of wordt hij verwijderd?

Je gegevens zijn veilig

Alle gegevens in je account blijven veilig bewaard zolang je het account hebt (ook als het een verlopen proefversie is - Tiny Owl). Of je je account upgrade of downgrade heeft geen invloed op je gegevens.

Als je je abonnement opzegt, je creditcardgegevens verandert, of opwaardeert naar een hoger plan, nothing will happen to your learning content, participant data and session results.

verandert je toegang tot functies

Het upgraden of downgraden van je account niveau heeft wel invloed op de toegang die je tot die gegevens hebt en de functies die je had. Je hebt misschien geen toegang meer tot sommige van je gegevens als je je account gedowngrade hebt, maar ze zullen er nog wel zijn.

Dus geen paniek, zodra je je account weer opwaardeert heb je weer volledige toegang tot je gegevens! 🙃
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !