Vraag je je af hoe goed de internetverbinding moet zijn als je je online test uitvoert? Bekijk dan dit artikel.

Toegang tot Easy LMS vanaf een modern, met het internet verbonden apparaat

Easy LMS werkt goed op bijna elke kwaliteit van de internetverbinding. Het enige dat jij of je deelnemers kunnen merken bij een lage kwaliteitsverbinding, is dat het laden van de afbeeldingen (als je die gebruikt) iets meer tijd in beslag neemt.

Dat is het. Dus als je een apparaat hebt met een scherm dat verbonden is met het internet: Dan ben je klaar om te gaan! ✨

Wat gebeurt er als er een verbindingsprobleem is als iemand een test of cursus volgt?

Als de deelnemer de leerstof opneemt terwijl hij geregistreerd is met zijn e-mailadres, kan hij, zodra de internetverbinding terugkomt, opnieuw inloggen en de test of cursus oppakken van waar hij gebleven was.

Twee knoppen verschijnen op de startpagina van je leerstof: Start of Vervolg de sessie. Vervolg de sessie zal de vorige sessie hervatten.

Kan Easy LMS offline worden gebruikt?

Ons systeem is een cloud-gebaseerde software, dus het is niet mogelijk om het offline te gebruiken of te downloaden naar je computer. Je kunt echter wel je examen uitprinten of je vragen exporteren naar om offline of op papier toegang te krijgen tot je content. Je kunt ook je resultaten exporteren naar een Excel-bestand.