Wij ondersteunen een breed scala aan webbrowsers, voor zowel desktop als mobiele apparaten.

Hoe werkt Easy LMS?

Easy LMS is een cloud-gebaseerde LMS. Dit betekent dat we een softwaredienst aanbieden vanaf een externe locatie (ook wel SaaS) die vrij toegankelijk is en overal gebruikt kan worden met internettoegang. Dit betekent:

Er zijn geen downloads nodig.
Er is geen mobiele app versie van Easy LMS.

Wat heb je nodig om Easy LMS te gebruiken?

Een apparaat (bijv. desktop, laptop, smartphone, tablet).
Een internetverbinding.
Een ondersteunde browser.

We ondersteunen momenteel de laatste versie van de volgende browsers:

Bureaublad

Chroom
Firefox
Opera
Rand
Safari

Mobiel

Chroom
Firefox
Safari

Vanaf 20 februari 2020 ondersteunen we Internet Explorer 11 niet meer. Volgens Microsoft, IE11 is een 'compatibiliteitsoplossing' voor enterprise-klanten om om te gaan met legacy sites die geüpdatet moeten worden voor moderne browsers. In plaats van veel moeite te doen om deze oude browser te ondersteunen, zijn we veel meer geïnteresseerd om tijd en geld te besteden aan het er goed uitzien en werken van onze site voor de andere 98% van onze bezoekers. Het is niet zo dat we ons niet bekommeren om de andere 2%, we willen gewoon de grootste impact hebben voor het grootste aantal mensen!