Dit is een overzicht van onze API oproepen, en wat ze doen.

1. Deelnemer toevoegen aan Examen (uitnodigen)

Deze API aanroep werkt alleen als toegang tot je Examen is ingesteld op Een vooraf gedefinieerde groep deelnemers. De deelnemer wordt automatisch toegevoegd aan het Examen, en een uitnodigingsmail gestuurd met zijn inloggegevens. Voor meer info, lees API oproepen voor Examens en Academy.

2. Deelnemer toevoegen aan Examen zonder te verwittigen (geen uitnodiging)

Deze API aanroep werkt alleen als de toegang tot je Examen ingesteld is op Een vooraf gedefinieerde groep deelnemers. De deelnemer wordt automatisch aan het Examen toegevoegd. De inloggegevens worden in het antwoord teruggestuurd. Er wordt geen uitnodigingsmail gestuurd. Lees voor meer info API oproepen voor Examens en Academy.

3. Deelnemer toevoegen aan Cursus (uitnodiging)

Deze API aanroep werkt alleen als toegang tot je Cursus ingesteld is op Alleen door uitnodiging. De deelnemer wordt automatisch toegevoegd aan de Cursus, en een uitnodigingsmail gestuurd met zijn inloggegevens. Lees voor meer info API aanroep voor Cursuss.

4. Deelnemer toevoegen aan Academy (uitnodiging)

Je kunt een deelnemer toevoegen aan een of meer groepen in je Academy. De deelnemer wordt automatisch toegevoegd aan de Academy, en een uitnodigingsmail gestuurd met zijn inloggegevens. Lees voor meer info API aanroepen voor Examens en Academy.

5. Voeg deelnemer toe aan Academy zonder te verwittigen (geen uitnodiging)

Je kunt een deelnemer toevoegen aan een of meer groepen in je Academy. De deelnemer wordt automatisch toegevoegd aan de Academy. De inloggegevens worden in het antwoord teruggestuurd. Er wordt geen uitnodigingsmail gestuurd. Voor meer info, lees API aanroepen voor Examens en Academy.

6. Verwijder deelnemer

Deze API oproep verwijdert alle deelnemersgegevens uit ons systeem. Dit beperkt zich niet tot het verwijderen van namen en e-mail adressen. Het heeft ook invloed op sessiegegevens en resultaten, en op alle overzichten en statistieken. Verwijdering is permanent en kan niet ongedaan gemaakt worden! Voor meer info, lees Delete participant API.