Het meest populaire vraagtype voor tests is de meerkeuzevraag. Maar misschien wil je ook wel wat variatie met andere typen.

Er zijn verschillende vraagtypes beschikbaar in onze tool, afhankelijk van welke tool je op dat moment gebruikt.

Met een betaald account kun je ook afbeeldingen toevoegen aan je vragen en antwoorden.

Voor examens

1. Multiple choice (die ook gebruikt kan worden voor het maken van True/False vragen ๐Ÿ˜Ž)
3. Multiple choice met meerdere juiste antwoorden is beschikbaar voor een premium account
Vul de blanco's in
4. Vrije tekst (essay)

Er is ook de mogelijkheid om video/audio/presentatie bestanden toe te voegen aan de vraag:

Voor beoordelingen

1. Multiple choice (die ook gebruikt kan worden voor het maken van True/False vraag ๐Ÿ˜Ž)
3. Vrije tekst (essay)
4. Checkboxen

Uitval
Schaal

Voor quizzen

1. Multiple choice (die ook gebruikt kan worden voor het maken van True/False vraag ๐Ÿ˜Ž)

Met afbeeldingen in de antwoorden:

Vul de blanco's in