Ten artykuł jest również dostępny w:
Czy Twoje treści pozostaną na Twoim koncie, czy zostaną usunięte?

Twoje dane są bezpieczne

Wszystkie dane na Twoim koncie będą bezpiecznie przechowywane tak długo, jak długo masz konto (również jeśli jest to wygasła próba - Malutka Sowa). To, czy aktualizujesz czy obniżasz swoje konto, nie ma wpływu na Twoje dane.

W przypadku anulowania subskrypcji, zmiany danych karty kredytowej lub przejścia na wyższy plan, nic nie stanie się z treściami do nauki, danymi uczestników i wynikami sesji.

Twój dostęp do funkcji zmieni się

Podniesienie lub obniżenie poziomu Twojego konta ma wpływ na dostęp do tych danych i funkcji, które posiadasz. Możesz nie mieć już dostępu do niektórych swoich danych, gdy obniżysz poziom swojego konta, ale nadal będą one tam dostępne.

Więc nie panikuj, jak tylko ponownie zaktualizujesz swoje konto, będziesz miał pełny dostęp do swoich danych! 🙃
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!