Ten artykuł jest również dostępny w:
Ten artykuł został przetłumaczony przy użyciu tłumaczenia maszynowego. Może zawierać błędy lub dziwnie brzmiące tłumaczenia. Mimo to uważamy, że warto go przeczytać w swoim ojczystym języku. Daj nam znać, czy ten artykuł okazał się pomocny, lub przekaż inne uwagi u dołu artykułu.

Czy Twoje treści pozostaną na Twoim koncie, czy zostaną usunięte?

Twoje dane są bezpieczne

Wszystkie dane na Twoim koncie będą bezpiecznie przechowywane tak długo, jak długo masz konto (również jeśli jest to wygasły trial - Tiny Owl). Aktualizacja lub obniżenie poziomu konta nie ma wpływu na Twoje dane.

Jeśli anulujesz subskrypcję, zmienisz informacje o karcie kredytowej lub zmienisz plan na wyższy, nothing will happen to your learning content, participant data and session results.

Twój dostęp do funkcji ulegnie zmianie

Aktualizacja lub obniżenie poziomu konta ma wpływ na dostęp do danych i funkcji, które posiadasz. Po obniżeniu poziomu konta możesz nie mieć już dostępu do niektórych danych, ale nadal będą one tam dostępne.

Więc nie panikuj, jak tylko uaktualnisz swoje konto ponownie, będziesz miał pełny dostęp do swoich danych! 🙃
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!