Ten artykuł jest również dostępny w:
Czy masz u nas konto, nie korzystasz już z niego i chcesz się go pozbyć? Możesz usunąć swoje konto samemu. Proszę czytać, aby dowiedzieć się więcej.

Jeśli masz opłacony abonament, powinieneś go najpierw anulować. Poniżej znajdują się instrukcje dotyczące anulowania subskrypcji. Po anulowaniu subskrypcji nie ma potrzeby usuwania swojego konta. Ale jeśli naprawdę chcesz to zrobić, oto jak:

Cancel a trial account

Jeśli jesteś obecnie na bezpłatnej próbie, wygaśnie ona po 7 dniach i przejdzie w stan gotowości. Możesz sprawdzić, ile dni próbnych pozostało Ci na Twoim koncie:


Możesz po prostu poczekać, aż proces się zakończy - przejdzie w stan gotowości lub

Całkowicie usuń swoje konto Easy LMS

Oto jak możesz to zrobić sam:

Zaloguj się na swoje konto
Usuń wszystkie treści nauczania, wyniki i grupy Akademii, które tam stworzyłeś
Przejdź do obszaru swojego konta: zmień adres e-mail i hasło na losowy adres e-mail jak: 1234567@email.com
Zrobione! Twoje konto zostało usunięte!

Cancel your subscription

Możesz anulować swoją subskrypcję klikając na Avatar > Moje konto > Subskrypcja > Anuluj subskrypcję:



Czy moje dane nadal tam będą?

Jeśli próba wygaśnie i zrezygnujesz z subskrypcji, zmienisz dane swojej karty kredytowej lub przejdziesz na wyższy plan, . Nic nie stanie się z treściami do nauki, danymi uczestników i wynikami sesji. Co się zmieni to fakt, że płatne funkcje subskrypcji nie będą już aktywne.

Twoje dane znikną tylko wtedy, gdy sam je usuniesz 😉.
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!