Ten artykuł jest również dostępny w:
Użytkownik może zrezygnować z subskrypcji Easy LMS (tymczasowo lub na stałe). Oto jak można to zrobić:

Cancelling your subscription

Aby anulować subskrypcję, wystarczy zalogować się na swoje konto i postępować zgodnie z poniższymi krokami:

1. Kliknij na ikonę użytkownika w lewej dolnej części ekranu i wybierz My account.
W menu po lewej stronie wybierz Subskrypcja.
Na środku strony znajduje się link o nazwie . Anuluj moją subskrypcję.



Czy moje dane nadal tam będą, jeżeli odwołam abonament?

W przypadku anulowania subskrypcji, zmiany danych karty kredytowej lub przejścia na wyższy plan, nic nie stanie się z treściami do nauki, danymi uczestnika i wynikami sesji. Zmieni się to, że płatne funkcje subskrypcji nie będą już aktywne. Dopóki nie dokonasz ponownej aktualizacji 🙃.

|Twoje dane znikną tylko wtedy, gdy sami je skasujecie.
Czy możesz nam powiedzieć dlaczego?

Będziemy wdzięczni, jeśli znajdziesz czas, aby powiedzieć nam coś o swoich powodach rezygnacji z subskrypcji.

Jakie były Twoje doświadczenia z naszym narzędziem? Czy odpowiadało ono Twoim wymaganiom? Czy pomogło Ci to osiągnąć Twoje cele, a przynajmniej zbliżyć się do nich? Czy jest coś, co chciałbyś, abyśmy udoskonalili? Nieustannie staramy się ulepszać nasz produkt i potrzebujemy Twojej opinii na ten temat!

Jeśli masz trochę czasu, odpowiedz na poniższą ankietę. 😊 Doceniamy Twój czas i wysiłek, aby to zrobić:

Badanie dotyczące anulowania
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!