Ten artykuł jest również dostępny w:
Możesz chcieć zduplikować Kurs, aby utworzyć inną wersję lub wyczyścić jego wyniki.

How do I copy a Course?

Są dwa sposoby na skopiowanie kursu.

Możesz wejść na stronę Dashboard > Courses, gdzie zobaczysz przegląd wszystkich utworzonych przez siebie kursów. Wystarczy kliknąć Kopiuj pod tytułem Kursy, który chcesz skopiować:



Albo jeśli jesteś na kursie, wejdź na Kopiuj kurs:



Wystarczy wpisać tytuł kopiowanego kursu i trafić na Kopiuj.

To jest to!

Natychmiast zostaniesz zabrany na tablicę rozdzielczą skopiowanego kursu.

What gets copied?

Dobre pytanie! Slajdy , zawartość i ustawienia zostaną skopiowane do nowego kursu. Obejmuje to certyfikat, jeśli posiadasz jeden z nich.

What does not get copied?

Wyniki i statystyki, plus lista uczestników, nie będą kopiowane. Jeśli korzystasz z zakładek internetowych, te ustawienia również nie zostaną skopiowane, ponieważ są one unikalne dla każdego kursu.
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!