Ten artykuł jest również dostępny w:
Aby zachować zgodność z GDPR (General Data Protection Regulation), musisz mieć możliwość usunięcia danych uczestników z naszego narzędzia. Ten artykuł wyjaśnia, jak można to zrobić.

Z pulpitu nawigacyjnego można kliknąć na Dane uczestnika w sekcji Ustawienia:



Otwiera to stronę Manage participants, na której znajduje się lista wszystkich uczestników, których można filtrować według nazwisk i adresów e-mail.

Usuwanie uczestników

Aby usunąć pojedynczego uczestnika, kliknij na ikonę kosza w kolumnie Actions:



Aby usunąć wielu uczestników, użyj pól wyboru, aby dokonać wyboru, a następnie kliknij przycisk Usuń wybranych uczestników:



Gotowe!

Usuwanie uczestników z Zarządzaj stroną uczestników jest stałe i nie może być cofnięte! Dane uczestników będą usuwane w całym systemie. Nie ogranicza się to do usuwania nazwisk i adresów e-mail. Ma to również wpływ na dane sesji i wyniki, a także wszystkie przeglądy i statystyki.

Edytujący uczestnicy

Możesz również użyć tej strony do edycji imion i nazwisk lub adresów e-mail swoich uczestników. Zmiany te będą stosowane w całym systemie. Wystarczy kliknąć ikonę edycji w kolumnie Actions, wprowadzić zmiany i kliknąć Save:

![]()
|Nie możesz zmienić adresu e-mail na adres, który jest już używany przez innego uczestnika.
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!