Ten artykuł jest również dostępny w:
Możesz pozwolić swoim uczestnikom zobaczyć swoje wyniki w Akademii, lub nie. Dowiedz się jak.

Pokaż wyniki w Akademii

W ramach portalu Akademii Twoi uczestnicy mogą przeglądać przypisane im treści edukacyjne oraz status tych treści. Po zakończeniu testu, uczestnicy mogą również zapoznać się ze szczegółami testu, klikając na przycisk Wyniki :



Co prowadzi uczestników do przeglądu wszystkich sesji (lub prób) dla tego testu:



Uczestnicy mogą następnie kliknąć . Obejrzyj wyniki, aby zobaczyć szczegóły konkretnej sesji, w tym pytania, udzielone przez nich odpowiedzi oraz to, czy mieli rację czy nie:



Jako administrator Akademii, aby zapobiec oszustwom, możesz woleć, aby Twoi uczestnicy nie mieli dostępu do tych informacji. Na przykład, jeśli nie chcesz, aby studenci porównywali pytania i odpowiedzi.

Jako administrator masz możliwość wyłączenia przycisku Zobacz wyniki dla swoich uczestników. W pulpicie nawigacyjnym przejdź do Academy > Settings. Pole wyboru Allow participants to view session details and answers (Pozwól uczestnikom wyświetlić szczegóły sesji i odpowiedzi) jest domyślnie zaznaczone:



Wystarczy odznaczyć tę opcję, jeśli chcesz usunąć przycisk Zobacz wyniki z portalu Akademii dla swoich uczestników. Jako administrator, nadal będziesz miał dostęp do tych danych w swojej tablicy rozdzielczej.
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!